maandag 23 november 2009

Whitney Houston is the Greatest!

I'm going, ik ga werkelijk waar, serieus, no kidding, naar het concert van Whitney Houston in het Sportpaleis in Belgie. 24 mei 2010 is the big day!!! Hier heb ik iets van 17 jaar opgewacht en ik ben super happy!!! Ergo de uitroeptekens. It's a dream coming true! Ik geef toe dat ik bij het eerste keer horen van haar nieuwe cd "I Look To You", een beetje teleurgesteld was. Maar nu ik er meerdere malen naar heb geluisterd, kan ik alleen maar zeggen: She's Still The Greatest! Ik ben erg benieuwd naar het optreden. Hoe vaak kleedt ze zich om, welke nummers zingt ze, is er een groot decor, zijn er veel achtergrondmuzikanten??? Uiteraard zal ik het concert uitgebreid gaan bespreken, maar dan moet je net als ik nog even wachten. But trust me, het zal het wachten meer dan waard zijn.

zaterdag 14 november 2009

Charlie's Angels


Er gaan zeer betrouwbare geruchten dat er nieuw leven wordt geblazen in de jaren '70 show 'Charlie's Angels'. Drew Barrymore zou de show gaan produceren, wat betekend dat het waarschijnlijk een must see serie gaat worden. Wie er benadert zijn voor de hoofdrollen is nog niet bekend. Mijn tip: Carrie Underwood als Jill Munroe (Farrah Fawcett), Ashley Greene als Sabrina Duncan (Kate Jackson), Rachel Bilson als Kelly Garrett (Jaclyn Smith). Ik weet in ieder geval dat ik ga kijken!

Confessions of your blogger

Zal ik even heel, heel heel eerlijk zijn? Ik schreef eerder over Kellan Lutz, maar ik vind de andere 'Twilight'-acteurs eigenlijk veel leuker. Net als de meeste vind ik Robert Pattinson woest aantrekkelijk, maar mijn secret crush? De acteur waarvoor ik op het internet ben gegaan om uit te zoeken wie hij is, dat is ..... Jackson Rathbone. Oftewel de vampier Jasper Hale. Hij heeft iets mysterious, intelligents en een bepaalde je ne sais quoi. Hij is obvious geen standaard hunk en doet me denken aan een andere non-conventional hottie: Matthew Gray Gubler aka Spencer Reid uit 'Criminal Minds'. Een serie waar Jackson trouwens een gastrolletje in heeft gehad. Beidde heren weten me enorm te fascineren. Vandaar dat ik ook weer enorm uitkijk naar nieuw werk van Jay en Matt, want hoe bekender ze worden, hoe meer ze worden geinterviewd en hoe meer ik te weten kom over mijn sweethearts!

Kellan lust, euhh, Lutz


Dankzij zijn rollen in '90210' en de blockbuster 'Twilight' is Kellan Lutz in no-time uitgegroeid tot een van de sexiest mannen op deze aardbol. And I agree, I totally agree! Maar wat vindt deze hunk nou zelf sexy? "Zelfvertrouwen, dat vind ik ongelooflijk sexy aan een vrouw. I also love a girl who's switched on, dat ze bijvoorbeeld een vliegticket kan boeken en dan de goedkoopste weet te vinden!" Dus dames, ik zou zeggen oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En wie weet vind je wel een keer zo'n leuke aanbieding, dat je voordat je het weet in het vliegtuig zit richting LA.

Plaid, stripes and Whitney

Nooit gedacht dat deze combinatie ooit stylish zou zijn, want wie in her right mind, mixed nou weer strepen met blokken? Whitney Port, wie anders? De reality-ster staat dan ook wel bekend om haar gedurfde dessins en fashionsense, maar ze weet ook de grote no-no's en daar valt de combi stripes & plaid toch echt onder. But this outfit? I love it! Haar shirt is de 'T by Alexander Wang Striped Sweatshirt', die trouwens maar 82,35 euro kost bij saksfifthavenue.com (ja, ze verzenden naar NL). De blazer is Walter's 'Plaid Boyfriend Jacket' en is te koop op revolveclothing.com voor 348 dollar en jaaaaah, ook zij shippen internationaal!!! Wat niet binnen handbereik is, is (sniksnik), de absolute musthave van elke vrouw; een Chanel 2.55 Flap Bag. Helaas liggen die prijzen far out, but a girl can dream!