zaterdag 21 juni 2008

Britney's airport frenzy

De nieuwste Spears telg is nog geen twee dagen oud of auntie Britney moet alweer aan het werk. Britney en haar entourage werden op LAX opgewacht door bijna vijftig persmuskieten. Op http://www.tmz.com/ staat een filmpje waarin je de zangeres en haar vader de roltrap af ziet komen. Nou ja, zien. Ze staat ergens tussen de mensenmassa. Die fotografen hebben totaal geen respect voor haar persoonlijke ruimte. Een centimeter dichterbij en ze zitten in d'r gezicht. Papa Spears moest zelfs een paar gozers wegduwen. Gelukkig had de bodyguard eenmaal buitengekomen de auto al snel gespot, want je hoort BritBrit zenuwachtig vragen; "Where's the car?". Het lijkt me wel eng tussen al die aasgieren. Je weet nooit hoe ver ze gaan, voor dat ene plaatje. Hoe denk je dat die upskirt foto's worden gemaakt? Het is niet zo dat de dames uitgebreid hun flamoesje laten zien. Een fotograaf zit op de grond of houdt zijn camera zo laag dat hij onder dat rokje kan fotograferen. Vreselijk toch? Dat ze daar nog geen wet voor aangesteld hebben. Het zijn toch gewoon ongewenste sexuale intimiteiten???
On a whole different note: Brit ziet er goed uit. Haar haar leuk in een nonchalante rommelige knot en dat diadeempje staat haar ook super. En niet te vergeten de oversized bruine sunglasses (die ze echt wel nodig heeft tegen de flitsen). Het jurkje is een beetje te wijd, zo lijkt wat gezetter. Maar eerlijk is eerlijk, de print is echt helemaal hip. Vooral het vrolijke turquoise staat haar goed. Wat Brit volgens mij ook vindt, want ze is de afgelopen week al meerdere keren in verschillende turquoise/ blauwe shirtjes gespot.
Het lijkt erop dat ze aan het terugkomen is, uit dat diepe dal waar ze het afgelopen jaar doorheen in gegaan. Ze ziet er weer gezond en leuk uit en is weer hard aan het werk voor haar zesde album. You go girl!

vrijdag 20 juni 2008

Dolly Parton is so funny!

Gisterenavond ben ik naar het concert van Dolly Parton in Ahoy, Rotterdam geweest. En het was echt SUPER!!! Wat kan ik zeggen, ja, ze is precies zoals je je voorstelt. Klein, blond, big hair, lange felrode nagels en jaja big boobies en een wespentaille.
Uiteraard zong de diva de gouwe ouwes, maar ook de recente nummers van haar nieuwe cd Backwoods Barbie sloegen aan bij het publiek. Oudjes als Two Doors Down, Coat of Many Colors, Islands in the Streams en natuurlijk 9 to 5 passeerde de revue. Bij die laatste twee nummers kwamen alle oudjes eindelijk van hun stoel af en om eens lekker mee te dansen. Kom op zeg mensen, Dolly is 62 jaar jong en die staat een anderhalf uur een geweldig, fabulous, super and did I mention f***ing fantastic performance te geven. Finally they were getting off those lazy butts! Gelukkig was mijn gezelschap wel in the mood om eens even lekker te grooven op Partons tunes.
Wist je trouwens dat Dolly op haar 20ste is getrouwd en nog steeds met dezelfde man is getrouwd? Ik dacht altijd dat ze er meerder boytoys op nahield. Tijdens het concert hield de ster van 1,52 meter dan ook na elk nummer een klein praatje waarin ze wat kleine details over haar leven vertelde. Wat het geheel erg intiem, vertrouwelijk en familiar maakte. Leuk om te horen was dat Dolly haar vent niet verloren had aan Jolene. Dat heb ik nou altijd gedacht. Daarnaast zit de zangeres vol met zelfspot en zoveel humor. Voorbeeldje; "I appreciate you guys buying tickets, 'cause you know, I need the money. It costs a lot to look this cheap". Dus wil je ook een steentje bijdragen aan Dolly's nip & tuck? Kijk dan op musicstore.nl en koop voor €21,99 Backwoods Barbie. En let me tell you something dat is de cd totally waard!

Little Spears is mama

Het 17-jarige zusje van Britney Spears, Jamie Lynn is gisterenochtend moeder geworden van een dochtertje. De Zoey 101-ster en haar verloofde Casey Aldridge hebben hun babygirl de naam Maddie Briann gegeven. De hele familie Spears was aanwezig in het ziekenhuis. Vader Jamie en big sis Britney waren de dag voor de bevalling al naar Louisiane gekomen. Waaruit we waarschijnlijk kunnen concluderen dat het kleintje met een geplande keizersnee te wereld is gekomen.
Vruchtbaar stel, die dames Spears. En iedereen maar denken dat Brit zo snel achter elkaar zwanger werd omdat (ex)hubby Kevin wondersperm had. Het begint er echter op te lijken dat de zusjes er zeker niet voor onder doen met hun supereggs. Of ze hebben wat biologielessen gemist met z'n allen en moet iemand ze uitleggen dat het geen waterballonnen zijn of dat je dat kleine pilletje echt elke dag moet slikken!

donderdag 19 juni 2008

Jessica Simpson goes country

Jessica Simpson heeft een fantastische stem en kan net als Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion en Christina Aguilera die ene beruchte hoge noot halen. Helaas voor Jess zijn de verkopen er niet naar. Het lijkt de zangeres maar niet te lukken om in het rijtje 'greatest female singers of all times' te komen. De Texas-native was het zat en besloot het over een hele andere boeg te gooien. Ze ging terug naar haar roots; country. En dat blijkt een goude zet te zijn. "Jessica Simpson made country music chart history this week with her brand new single, “Come On Over,” which debuted at the No. 41 spot on Billboard’s Hot Country Songs chart. Racking up 2.1 million impressions at 67 monitored stations in just 5 short days, this marks the highest chart debut among a solo artist with no prior history on the country chart." Nieuwsgierig? Ga dan naar http://www.jessicasimpson.com/ om het nummer te beluisteren.

Vandaag zijn jarig:

Zoe Saldana (29) (foto)

Mia Maestro (29)

Hugh Dancy (32)

Paula Abdul (45)

Kathleen Turner (53)

Lauren Conrad's fab dress

Lauren Conrad werd onlangs op de gevoelige plaat gelegd toen ze arriveerde op het verjaardagsfeestje van Stephanie Pratt, zusje van haar enemy Spencer Pratt. En daar was Heidi Montags verloofde uiteraard niet blij mee. Maar alle ruzies ter zijde, want waar het hier om gaat is LC's fabulous jurkje van Twinkle by Wenlan Picasso. Me likey mucho!!! De Close Call dress is o.a. te bestellen op singer22.com voor $435.

I love People

Once more laat het Amerikaanse tijdschrift People zien, waarom ze nr. 1 van alle gossipbladen zijn. De jaarlijkse special 'Hottest Bachelor' is altijd een lust voor het oog en ook dit keer is het weer smullen. Winnaar is Mario Lopez, yep, A.C. Slater uit de jaren '90 hitserie Save By The Bell. Heerlijke abs heeft die man toch, maar helaas heeft Mario ook een zeer slecht karaktertrekje: hij gaat vreemd! Vrouwlief Ali Landry liet al na een maand hun huwelijk annuleren, omdat hij zijn bachelorparty iets te letterlijk nam. Onlangs dumpte ook girlfriend Katrina Smirnoff hem vanwege zijn overspelige gedrag. Guess dat dit de reden is waarom Mr. Lopez nog single is.
Andere vrijgezellen op de lijst zijn: Brody Jenner en BFF Frankie Delgado (The Hills), David Cook (American Idols), Terrence Howard (actor The Brave One), Bryan Spears (broer van Britney), Gerard Butler (actor 300) en natuurlijk nog veel meer hunks. Wat opvalt is dat de bachelors dit jaar minder bekende namen hebben dan vorige jaar. Het zal toch niet zo zijn dat alle A-list mannen bezet zijn? Thank God for George Clooney, van hem kunnen we er gelukkig van uitgaan dat hij altijd weer terugkeert naar zijn vrijgezellenbestaan.

LC, Lo en Audrina back together

In de laatste afleveringen van seizoen 3, deel 1 van de MTV-serie The Hills, zagen we hoe de relatie van Lauren Conrad en Audrina Patridge langzaam verslechterde. En laten we eerlijk zijn Lo Bosworth, daar heb jij toch echt wel je steentje aan bijgedragen! Niet dat we er niet van gesmuld hebben hoor! Als we de preview voor deel 2 moeten geloven zijn de komende afleveringen weer uber spannend. Check de trailer hier.
Het is vooralsnog niet zeker of Audrina inderdaad de raad van on-and-off again boyfriend Justin Bobby opvolgt en het gezamelijk stulpje verlaat. Wel is duidelijk dat LC en Audri weer BFF's zijn. Getuige deze foto van afgelopen woensdag. Het lijkt er zelfs op dat Lo en de Into the Blue 2-ster matching outfits aan hebben! Coudo's voor Lauren die zich eindelijk eens wat gewaagder gaat kleden, want die lieve meisjes-act werd een beetje annoying.
The Hills, seizoen 1 komt in juli uit op dvd.

Rachel rules all

Deze jurk van Herve Leger stond Amanda Bynes en Lindsay Lohan echt fantastisch, maar helaas voor hen staat de dress Rachel Bilson fenomenaal. De petit actrice showt haar curves in deze beeldige witte uitgave van de most-wanted minidress 2008.
Het gaat de afgelopen jaren goed met Rachel, die haar sterrenstatus behaalde met de hitserie The O.C.. De serie stopte helaas al na vier jaar, volgens geruchten omdat Mischa Barton het voor gezien hield en Rachel niet goed genoeg zou zijn om de show verder te dragen. Ook filmcritici zagen Mischa het al helemaal maken op het grote scherm. De kleine Bilson (ze meet maar 1,57 meter) werd afgeschreven, maar niet voor lang. Binnen een jaar stootte ze Mischa van haar troon af, door te schitteren in Jumper. De film betekende niet alleen professioneel gezien een goede zet, ook voor haar priveleven was het een boost. Na de break-up met O.C.-costar Adam Brody vond de schoenenfanaat opnieuw de liefde in haar Jumper-tegenspeler Hayden Christensen.
Volgend jaar kunnen we Rachel zien in New York, I Love You, een romantische drama. De cast van deze film is echt to cool. Naast Rachel en haar vriendje schitteren ook Shia LaBeouf, Natalie Portman, Orlando Bloom, Christina Ricci en Blake Lively in deze movie.

De prinsheerlijke Ben Barnes

Oke, mega-hottie-alert!!! In The Chronicles of Narnia: Prince Caspian speelt de mucho aantrekkelijke Ben Barnes de leading man. En ondanks dat de film mij totaal niet aanspreekt (ik heb deel 1 ook niet gezien) is deze Prince Charming reden genoeg om toch maar eens serieus te gaan nadenken over een eventueel bioscoop bezoek. Vanaf 2 juli draait de film in NL en als er nog meer van deze heerlijke pictures op blijven duiken, dan stijgt het bezoekersaantal zeker te weten met 1 (en ik hoor jullie denken 'plus 1, count me in!')
Benjamin Barnes werd geboren op 20 augustus 1981 in Engeland. De hunk van 1,85 meter is afgestudeerd aan de Kingston University. Ben haalde daar zijn beul in Engels en Drama. Naast de looks, brains en body beschikt de acteur ook nog eens over muzikale talenten. Hij kan namelijk zingen en speelt zowel de piano als drum. Hij zat in de band Hyrise, waarvan het nummer 'Leading Me On' in 2004 de titelsong was van het Europees Songfestival. Ben was afgelopen jaar naast Michelle Pfeiffer en Claire Danes te zien in de film Stardust. Nu te koop bij http://www.musicstore.nl/ voor €17,99. And believe me girls, he's so worth it!!!

Angelina Jolie over World Refugee Day

Angelina Jolie is sinds 2001 ambassadrice van UNHCR en net als elk jaar heeft de actrice ook dit jaar voor World Refugee Day (aanstaande vrijdag) een kleine videoboodschap gemaakt. Kijk op www.unhcr.org voor de ontroerende clip. Geen tijd om te kijken? Schaam je! Lees dan op z'n minst de rest van deze mail. Want dit is wat Angelina zegt: “They have survived war, they have survived displacement, they have survived rape, they have survived hunger and disease. For those who have survived and for those who did not, we are thinking of you on this day.”
Wat een geluk hebben wij toch eigenlijk hier in Nederland. Ik hoop dat iedereen die dit heeft gelezen (vandaag, morgen of een andere dag) even bedenkt hoe goed zij/hij het heeft en een gebedje zegt voor zij die het niet zo getroffen hebben.
Wil je meer weten over de reizen van Angelina Jolie, dan kan ik je zeker het boek 'Mijn reizen' van de actrice aanraden. Het meest eerlijke, mooiste en ontroerendste journal dat ik ooit heb gelezen. Ik kon het niet wegleggen en zat bladzijde na bladzijde met tranen in mijn ogen. 'Mijn reizen' of de engelstalige versie 'Notes from my Travels' is o.a. te verkrijgen op http://www.bol.com/.

Cute couple

Gossip Girl-stars Penn Badgley en Blake Lively zijn het nieuwste it-couple in Amerika. De twee zijn zo cute samen, net Brad en Jennifer in de goede oude tijd. Allebei knap, getalenteerd en down-to-earth. Penn en Blake gingen namelijk gezellig tortilla's eten en sloten de avond af met een stevig potje BINGO! Ja, je leest het goed, de twee lovebirds houden wel van een ouderwets seniorenspelletje. Maar dan wel in style natuurlijk, want Blake draagt een ongelooflijk leuk jurkje. Helemaal hip, trendy & sexy, maar dan wel sexy-chic. There is no doubt in my mind, dat Blake Lively de nieuwe fashion-icon van 2008 wordt. Stay tuned ...