woensdag 31 januari 2007

Daddy and the girls

Wat leuk, de dames Olsen kwamen dinsdag hun vroegere tv papa Bob Saget steunen bij de dvd release party van zijn animatiefilm Farce of the Penguins. De film is een zogenaamde mockumentary, een spottende documentaire. Het is wel leuk om te zien dat ze nog steeds contact met elkaar hebben. Bij de premiere van New York Minute in 2004 was trouwens de hele cast van Full House aanwezig om Ashley en Mary-Kate succes te wensen.

dinsdag 30 januari 2007

Marcheline Bertrand overleden

Treurig nieuws; de moeder van Angelina Jolie, actrice Marcheline Bertrand, is overleden. Ze is op 56 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Het schijnt dat ze al zeven jaar tegen de ziekte aan het vechten was. Informatie van ABC News: Bertrand stierf zaterdagmiddag 27 januari 2007 in Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Angelina was samen met broer James Haven en partner Brad Pitt aanwezig in het ziekenhuis. Bertrand trouwde in 1971 met acteur Jon Voight met wie ze twee kinderen kreeg; zoon James Haven en dochter Angelina. In 1978 scheidde het stel en voedde Marcheline de twee kleine kinderen alleen op. In 1982 en 1983 speelde ze kleine rollen in de films Lookin' To Get Out en The Man Who Loved Women.

Op de foto zie je Jon en Marcheline. Angelina lijkt echt sprekend op haar moeder. Als je niet beter zou weten zou je denken dat zij op de foto staat.

Hugh Grant can't dance

Hij speelt vaak de stuttelige man, de stijve brit. Wie herinnerd zich nog zijn 'funny walk' in Mickey Blue Eyes of het dansje op 'Jump' van Girls Aloud in Love Actually. Ik kan niet anders zeggen dan hij beweegt zich apart, geen ritme, maar toch een bepaalde charme. Hugh zelf over zijn danskwaliteiten tijdens de opname van zijn nieuwe film Music and Lyrics:
"I worked with a choreographer who said, 'OK Hugh, we'll play some music really loud and just - express yourself.' Half an hour later I was still standing there stock still. I had no self to express. There's no dance in me. I had to resort to alcohol, so I had quite a nice day in the end."

Positief over Paris

Oké, dit plaatje maakt het wel erg makkelijk om positief over Paris Hilton te schrijven. She looks great!!! Terwijl ik dit schrijf zie ik jullie al staren naar de foto en denken 'verdomd ze ziet er echt leuk uit. Heel casual'. Ik zal de omstandigheden even toelichten: Paris is bezig met een fotoshoot voor Fila. De fotoshoot vond plaats op Venice Beach en natuurlijk kon de paparazzi het niet laten om ook een kiekje te nemen.

zaterdag 27 januari 2007

Arme Paris Hilton

Oh my gosh, deze meid heeft ook geen geluk. Eerst een sex tape, dan wordt d'r mobieltje gejat en nu dit. Dinsdag 23 januari 2007 is de site www.parisexposed.com online gegaan. Je een abonnement nemen voor $39,97 om deze site te mogen bekijken. Hier staan persoonlijke items van Ms. Hilton op. Het lokkertje is een filmpje van Paris in een bubbelbad. Hoe komen ze hier aan vraag je je af? Nou het blijkt dat Paris vergat een rekening te betalen van, voor haar, een lullige $208. Laat dit nou net van de Los Angeles storage facility te zijn, een opslagbedrijf. In November 2005 werden daarom alle spullen uit de locker verkocht aan een paar (slimme) mensen die er nu geld aan willen verdienen. Ik heb een paar foto's gezien, via websites en ze zijn best pikant en erg persoonlijk. Paris die aan het blowen is, Paris en Nicole toen ze nog heel jong waren, een id-kaart van Paris en Nicole, een brief van Paris aan Nick Carter en heel veel kiekjes gemaakt tijdens feestjes. Ik vind het eigenlijk wel zielig voor haar. Ik ga proberen zo veel mogelijk positieve dingen over Paris te schrijven. Ik ga tegen de rest van de wereld schoppen en zeggen dat Paris hot is. Lekker puh, stelletje negatieve jaloerse types. Ik zet de knop om, nu jullie nog.

Katie Holmes brings sexy back

Oehh, bijna een upskirt van Katie Holmes. Dat had Mr. Cruise niet leuk gevonden. Maar Katie weet de boel wel weer een beetje op te fleuren met dit uitdagende uitstapje. Damn those sexy legs. Ze ziet er goed uit, gezond, gebruind en sexy in een elegante jurk. Dat mag ook wel als je naar Giorgio Armani Prive Show in Parijs gaat. Katie zit trouwens niet stil nu ze Mrs. Cruise is, naast haar uitstapjes met Victoria Beckman en dagjes shoppen begint Katie ook weer met werken. Ze zal Queen Latifah gaan versterken in de film Mad Money. Plot: Drie vrouwelijke medewerkers van de Federale Reserve, een bank, maken plannen om geld te stelen dat op het punt staat vernietigd te worden. (Waarom zou iemand geld vernietigen.) De derde dame is nog niet gecast. Maar als we even terug denken, Queen Latifah, bank beroven en een groep vrouwen: Set It Off. Goede film, maar dat betekend dat Jada Pinkett- Smith sowieso afvalt als dame 3, want dat kan natuurlijk niet. Ik ben wel voor Lucy Liu. Lekker mix van culturele achtergronden.

Scarlett als Assepoester

Disney komt met een nieuwe reclame campagne gemaakt door de geweldige fotograaf Annie Leibovitz. De campagne heet 'World’s Year of a Million Dreams' en celebrities worden daarin aangekleed als bekende Disney karakters. Beyonce Knowles als Alice (in Wonderland), David Beckham als de prins uit Doornroosje en Scarlett Johansson als Assepoester. Leibovitz gaat nu nog op zoek naar sterren die de rollen van Peter Pan, de kleine zeemeermin en andere figuren willen neerzetten. Ik zeg Jude Law als Peter Pan en Lindsay Lohan als Ariel de zeemeermin. Ben benieuwd, vind de foto van Scarlett hierboven in ieder geval al prachtig.

zondag 21 januari 2007

Mierzoete Amanda Bynes film

Oke, iedereen die mij kent weet dat ik een idiote voorliefde heb voor mierzoete sappige romatische teenflicks. En er komt er weer eentje aan ... Na de fantastische films What a Girl Wants en She's the Man speelt Amanda Bynes in Lovewrecked. Ik heb geen idee, wanneer de film in Nederland te zien/ huur/ koop is, maar please move it along, 'cause I wanna see!!! Plot: Jenny Riley (Amanda Bynes) is smoorverliefd op de rockstar Jason Master, gespeeld door Chris Carmack (Ja dames, de stoere zeer mannelijke Luke uit the O.C.). Jenny gaat werken op een Caribisch resort in de hoop Jason tegen te komen. De twee worden perongeluk overboord gegooid tijdens een cruise en spoelen aan op een onbewoond eiland. Nou ja, dat denkt Jason. Jenny wil graag wat tijd met hem doorbrengen en verbergt daarom het feit dat het resort aan de andere kant van het eiland ligt. O, kom op kan je niet alleen al smullen van het verhaal. Zo heerlijk onmogelijk en we weten allemaal hoe zo'n film afloopt ... Het zijn net hedendaagse sprookjes.

Jessica Biel gets stared at by P. Diddy

You´re just to good to be true can´t take my eyes of you´re boobs? Zo ging het nummer toch niet? P. Diddy dacht van wel, z´n ogen poppen er bijna uit, zo scheel staat hij te kijken naar Jessica Biel d'r rondingen. Ik moet gelijk denken aan Roger Rabbit toen hij (oke dit is even heel toevallig en toepasselijk)zijn vrouw Jessica Rabbit zag.

Mini bio Jessica Biel

Jessica Claire Biel werd op 3 maart 1982 geboren in Ely, Minnesota in the USA. Haar grote doorbraak kwam in 1997 toen ze de rol van Mary Camden kreeg in te tv-serie 7th Heaven. Als kind wilde ze liever de planken op en deed ze, vanaf haar negende, mee aan producties zoals Annie, The Sound of Music en Beauty and the Beast. De mooie Jessica werd al snel een model en deed mee aan The International Modeling and Talent Association's Annual Conference in 1994. Haar filmcarriere begon in 1997 toen ze speelde in de film Ulee's Gold, met de befaamde acteur Peter Fonda. Andere films van Biel zijn; I'll Be Home For Christmas, Summer Catch, Rules of Attraction, The Texas Chainsaw Massacre, Cellular, Blade: Trinity, Stealth, Elizabethtown, London, The Illusionist en Home of the Brave.


vrijdag 19 januari 2007

Lindsay Lohan in rehab

Eindelijk Lindsay Lohan gaat afkicken van haar alcohol verslaving. Ze zat eerder al bij de AA, om van haar probleem af te komen. Maar dat hielp blijkbaar niet. Ze was afgelopen maandag uitgenodigd op Prince zijn Golden Globe afterparty in het Beverly Willshire Hotel en kwam haar crush James Franco tegen. Helaas is Mr. Franco niet gecharmeerd van haar en negeerde hij haar de hele avond. La Lohan kon de afwijzing niet aan en begon zich te bezuipen. Om 6.00 uur 's ochtend lag ze ladderzat in de gang van het hotel. Volgens berichten was dit de druppel en zag ze in dat ze een probleem heeft. Ze checkte woensdag in bij de afkickkliniek Wonderland Center (klinkt als een pretpark). Lindsay: ,,I have made a proactive decision to take care of my personal health. I appreciate your well-wishes and ask that you please respect my privacy at this time." In een telefooninterview met het tijdschrift OK! Magazine vertelde ze over haar verblijf in de kliniek dit: ,,I'm doing so great, thanks. I'm fine. Nothing to worry about. Thank you so much for checking in, I do appreciate it. I'm actually watching American Idol at the moment and laughing so hard!" Vraag me af of die rehab gaat werken. Ik hoop het wel. Weg met die drank, feestjes, ruzies en arrogante houding. Laten we hopen dat de oude Lindsay weer snel terugkomt.

Drew and Hugh make beautiful music

Opgelet, pak een pen, schrijf op want dit wil je onthouden. Drew Barrymore en High Grant hebben samen een nieuwe film gemaakt; Music and Lyrics. Komt 14 Februari in the USA uit, leuke datum. Wij moeten tot 8 maart wachten. Jeehh, leuk, die promo foto alleen al ... aahh wat lieeffff. Zucht; kaarsje, wijntje, muziekje, romantiek, helemaal top. Waar het verhaal over gaat, jongetje heeft problemen, het meisje lost het op. Nee, grapje, niet helemaal. Hugh Grant speelt Alex Fletcher, een uitgerangeerde zanger uit de jaren '80 . Hij krijgt de kans om weer terug te komen door een lied te schrijven voor de rijzende ster Cora Corman. Het probleem is dat hij heeft nog nooit een nummer geschreven, maar het wel binnen een paar dagen af moet hebben. Zijn rescue is Sophie Fisher (Drew Barrymore) die met haar flair voor woorden de juiste noot raakt bij Fletcher.

Jessica Alba een veelbekeken actrice

Wat voor Jessica Alba en haar vriendje Cash Warren, en lief romantisch dagje strand in Miami had moeten zijn, werd een regelrechte vieze mannetjes staarwedstrijd. Kijk die gozers eens kijken! Ik vraag me af hoe ze daar mee om gaan. Al die mensen die constant naar je kijken en laten we hopen dat ze het daarbij houden. Zou er een bodyguard in de buurt zijn? Wat als iemand nu eens denk 'ik ga er gewoon op af en pak d'r beet, wat heb ik te verliezen?'. Er zijn van die gekken en ik kan het weten, want toen Brad Pitt in Nederland was voor Ocean's Twelve ging ik samen met vrienden even een kijkje nemen. Perongeluk express kwamen we uit bij een hotel waar Brad net uit uit wilde lopen. Ik stond vooraan en toen Brad langs liep en zag ik dat iedereen hem aanraakte en ja dames toen heb ik Brad zijn heerlijke biceps aangeraakt. Maar goed, waar ik heen wil is dat je meegesleurd kan worden in het gevoel van 'wat kan mij het schelen, deze kans krijg ik nooit meer, ik doe het gewoon'. Dat van mij was natuurlijk niet ernstig, maar er zijn mensen die het daar niet bij laten. Die veel te ver gaan en die helemaal doordraaien. Over celebs stalkers gesproken, wist je dat op 30 maart 1981, toenmalige President van de Verenigde Staten, Ronald Reagan werd neergeschoten door de stalker van actrice Jodie Foster? John Hinckley was geobsedeerd door Jodie en de film Taxi Driver, waarin zij speelde. In die film probeert Travis Bickle, gespeeld door Robert De Niro, een presidentiele kandidaat neer te schieten. Hinckley wilde zijn liefde voor Foster bewijzen door dit in het echt te doen. In een brief liet hij haar weten dat hij het allemaal voor haar had gedaan. Gelukkig overleefde Reagan de aanslag.

woensdag 17 januari 2007

Ashley Olsen maakt het bont

Om te beginnen, er is geen grotere Olsen fan dan ik, in mijn ogen kunnen ze niets fout doen. Nou ja, bijna niets. Zie hier: Ashley Olsen draagt bont. Wie wil er nou een dood beest om zich heen hebben? Ik ben hier echt fel tegen, geen bont. Zeker niet als je zo in het publieke oog staat. Wie weet hoeveel mensen nu denken bont is in, dus moet ik het ook hebben. NEE, NEE, NEE. Denk aan al die lieve diertjes. Mary-Kate is ook al een paar keer gesignaleerd op feesten met bont. Onacceptabel. De dames moeten maar eens een bezoekje krijgen van de PETA. Wel gave boots trouwens.

maandag 15 januari 2007

Denny Duquette lives ...

Harder dan die dinsdag- avond heb ik vorig jaar niet gehuild. Elke Grey´s Anatomy fan weet precies over welke avond ik het heb. De aflevering waarin Denny dood ging. Dat was niet de bedoeling!!!!!!! Maar niet getreurd dames, hij is op dit moment bezig met de opname van The Accidental Husband. Plot: Radiopresentatrice Emma Lloyd, gespeeld door Uma Thurman, adviseert een vrouwelijke luisteraar om haar vriendje te dumpen. De gekrenkte ex, Jeffrey Dean Morgan (onze Denny) is hier niet blij mee en neemt wraak op Lloyd. Zo te horen weer een lekkere romcom, heerlijk, maar we moeten daar nog wel even op wachten want hij is nog in de maak. Om de tijd door te komen kan je genoeg Denny opdoen door de net uitgekomen dvd's van Grey's Anatomy seizoen 2 te kopen. Ik las laatst een leuke quote van Jeffrey Dean: ,,There were rumors I wasn't going to die. The whole cast was sitting around the table reading the script. I fell on the floor- I'm not kidding. I looked up at Katherine Heigl (Izzie), and she was crying.''

zondag 14 januari 2007

Lindsay Lohan's boobs

Weer een gerucht dat uit de wereld is geholpen; Lindsay Lohan's borsten zijn echt, kijk maar. Wat een lef heeft die meid, maar ja, if you got 'm show 'm! Eerlijk is eerlijk ze heeft mooie borsten. Nergens een litteken te zien, dus echt? Zie Georgina zo kan je het ook bewijzen. Maar misschien is dit toch eerder een jurkje die Miss Lohan aan had kunnen doen in the privacy of her own home en niet naar een chique party van Chanel. Les Exclusifs de Chanel, een dinerparty werd gehouden in Chateau Marmont in West Hollywood. Laat Lindsay nou toevallig een paar maanden geleden dat hotel zijn uitgezet. In Charteau Marmont verblijven alle sterren en velen hebben er een vaste kamer, zo ook Lindsay. Helaas voor haar zorgde ze voor te veel overlast en werd haar vriendelijk gevraagd ergens anders te gaan wonen. Jammer, want nog niet zo lang geleden was Lohan nog een van de It girls van Hollywood, een serieuze jonge actrice met een geweldige toekomst voor zich. Nu maakt ze het ene autoongeluk na de andere, zit ze bij de AA, maakt ze ruzie met iedereen, komt te laat op de filmset en gedraagt zich als een arrogante b****. Hopelijk gaan de tijden snel veranderen.

Paris hits the books

Het is makkelijk om Paris Hilton in de zeik te nemen. Maar laten we het nu eens positief houden. La Hilton wil het acteren serieus gaan nemen, na films als The Hills, Bottoms Up en en de re-make House of Wax, wil ze toch iets grotere en betere rollen gaan spelen. En daarvoor moet ze natuurlijk beter leren acteren. Haar hulp? Het boek The Power of the Actor by Ivana Chubbuck. ,,The 12-Step acting technique that will take you from script to a living, breathing, dynamic character", aldus de cover van het boek. We zullen zien of Paris er wat van op heeft gestoken. Ze zit nu midden in de opname van de film The Hottie and the Nottie. Driemaal raden wie zij speelt?!

Jessica Simpson en John Mayer

Als er nog enige twijfel was over de eventuele relatie/ fling van Jessica Simpson en John Mayer, zie hier het bewijs. De zangers brachten het New Years Eve samen door en hadden het zo te zien prima naar hun zin. Toch moet Miss Simpson oppassen, want het woord gaat rond dat hij niet echt super verliefd is en dat hij zich zelfs een beetje schaamt voor haar. Hij heeft het zijn ouders nog niet eens vertelt, dus serieus zal deze relatie wel niet zijn. John's vader Richard: ,,Jessica didn't come up once in conversation." Maar zegt hij erachter 'John praat niet veel over zijn liefdesleven'. Ja, ja, het zal wel.

Latina Pippi Langkous

Iedereen heeft weleens van die momenten dat ie echt door de grond kan zakken. Met name als moederlief weer eens een genant verhaal van vroeger vertelt. Wees gerust, dit overkomt iedereen, ook de celebrities. Neem nou, hot Latina actrice Eva Mendes (uit Hitch, Out of Time en 2 Fast 2 Furious) ook zij deed in haar jonge jaren dingen die misschien beter verborgen kunnen blijven. Eva: ,,Growing up I was obsessed with Pippi Longstocking. On a daily basis I would put my hair so the braids would stick out, draw freckles on myself with a pen and sit at the bay window posing like Pippi."

Half Their Size

Ik weet niet of jullie bekend zijn met het wekelijkse Amerikaanse tijdschrift People. Well you should! (Gewoon te koop in de boekhandel.) Niet alleen staat het vol met celebrity's, wat natuurlijk helemaal mijn ding is, maar er staan ook veel human interest verhalen in. Echt goede verhalen over een ernstige of juist leuke gebeurtenis in iemand z'n leven. Verder staan er serieuze recensies in over cd's, boeken, films en tv-series. Maar goed waar ik het over wil hebben is de editie van 8 januari 2007. Het is een special double issue, waarin weer veel aandacht wordt besteed aan het steeds terugkerende item Half Their Size. Zowel vrouwen als mannen die de helft van hun gewicht zijn kwijtgeraakt. Onwaarschijnlijk, maar waar, ik bedoel ongelooflijk, echt waar, die mensen zien er nu zo goed uit. Niet dat ik iets tegen dik heb, ik houd wel van een beetje volslank, maar deze mensen waren zo dik dat het slecht voor hun gezondheid was en dat is natuurlijk niet goed. Zeker niet als je er blijkbaar wat aan kan doen. Het is echt zo unbelievable, ik vind het zo knap van die mensen. Ik raad iedereen aan even te kijken op www.people.com en dan even zoeken naar Half Their Size. Je zult je ogen niet geloven en voor iedereen die probeert af te vallen, zie het is mogelijk!!!

Courtney Cox spills the Dirt

Courtney Cox probeert haar leven als Monica uit Friends achter haar te laten en is begonnen met een nieuwe sitcom Dirt, waarin ze zowel de hoofdrol speelt als produceert. De serie gaat over de donkere en decadente wereld van Hollywood journalisten, uitgevers en sterren. Cox speelt Lucy Spiller, editor van twee gossip tijdschriften. Een is een respectabel blad, de andere een echt rotzooi blad. De verhaallijnen in de serie kunnen af en toe lijken op de realiteit, maar zijn het niet. Courtney: ,,You might think a story is about Heather Locklear and Denise Richards, but it isn't. There are stories about the "Hollywood Girls" — it doesn't mean we're talking about Paris and Nicole, who are actually two nice girls. We are not trying to take anyone down.'' Nee, nee, tuurlijk niet. In verschillende recensies wordt Dirt nu al door de modder gehaald. Cox zou niet geschikt zijn voor de rol als harde tante, onzin zeg ik, ze is een goede actrice en we moeten haar de kans geven Monica van zich af te schudden. Ze heeft zelfs af en toe wat weg van onze eigen Famke Janssen en die is toch zeker one hot bitchy looking femme fatale. Dus waarom Courtney niet? You go girl! Ik ben benieuwd. Maar waarschijnlijk moeten we hier in Nederland nog wel even wachten op de show.

Drew & Cameron walk the freedom walk

Deze foto van Drew Barrymore en Cameron Diaz is op 20 december 2006 genomen, zouden beiden dames toen al vrijgezel zijn? Ik bedoel maar, what beter way to get over a guy, ldoor lekker te shoppen met je BFF. Ja, toch! Cameron en Justin maakte op 12 januari pas bekend dat ze uit elkaar waren, maar het gerucht ging al dat ze de feesdagen niet samen hadden doorgebracht. Drew en Fabrizio Moretti, hadden er een dag eerder een punt achter gezet. Na vijf jaar vonden, beiden of een van de twee dat weet je natuurlijk nooit, het tijd om er een punt achter te zetten. Jammer toch, twee high profile relaties die zo goed leken te gaan. De Angels hadden een relatie met een jongere man en die weten vaak nog niet echt wat ze willen. En Drew en Cameron zijn sterke vrouwen die juist precies weten wat ze willen. Aan de foto te zien hebben de twee het hartstikke naar hun zin, maar ja wie zou nou niet vrolijk worden van een beetje shoppen bij Marc Jacobs op Melrose?!

vrijdag 12 januari 2007

Justin is a free man!

Dit is voor veel vrouwen waarschijnlijk nu al het beste nieuws van 2007. Justin Timerlake is na een relatie van vier jaar met Cameron Diaz weer vrijgezel. En hij komt naar Nederland toe!!!! Laat ik nou net kaartjes hebben voor zijn concert op 16 juni in Amsterdam Arena. He's bringing sexy back. Zal nog wel vertellen hoe het was. Ach zwijmel, zucht, blaas, nogmaals zucht .... Heerlijk zo'n droomwereld. Zou Mister Timberlake arrogant zijn? Hij kan natuurlijk iedereen krijgen die hij wil; hij popte Britney's cherry, date daarna vier jaar uber legs Cameron Diaz en er wordt nu alweer geroddeld over een eventuele fling met Scarlett Johansson, Miss Sexy Forms. Ik bedoel maar, aardig lijstje, kort, maar krachtig. Kwaliteit, niet kwantiteit. Wat ons weer brengt bij .... Nee, laten we daar maar niet heen gaan. But I can't help but wondering??? Oke, mijn gedachten gaan weer de naughty kan op. Die ogen, doe me even een plezier en kijk even naar die ogen ......................... baby blue. Wist je trouwens dat Justin 1.85 meter is? Eindelijk een echte man in Hollywood, niet een of andere uk met een lekker bekkie.

Push-up Paris

Van slipjes naar bh's. De partyqueen van the Hills, Paris Hilton. Zowel Britney als Paris houden niet van een onderbroekje, maar daar waar Brit goed gevuld is, heeft Paris wat hulp nodig, de push-up bh. Damn girl, heb je een nieuw rolmodel? Pamela Anderson misschien? Maar ja, je bent natuurlijk wel Paris Hilton en dan moet je er wel een beetje ordi uit zien. Dash: vreselijk dat ik dit ga schrijven ......... Oke, ze ziet er wel een beetje hot uit. Dat grijze jurkje is best leuk, beetje chique. These boots are definitely made for walking, well done Miss Hilton! Wist je dat Paris maat 42 heeft? Ze moet soms schoenen apart laten maken en daar baalt ze flink van want Manolo Blahniks passen haar niet. Het is dus toch waar, ze leeft op grote voet!

Britney is Back

Mijn eerste comentaar als virgin mary of blogging: Britney Spears. Veelvoudig in het nieuws geweest in 2006. She's back y'all! De ene misser na de andere maakt deze dame. Al drie keer maakte ze een onvergeeflijk slippertje, ze vergat haar slipje. Maar ze hervond ze; ,,Thank God for Victoria's Secrets' new underwearline", aldus Britney. Maar genoeg gedished, op deze foto ziet ze er top uit! Haar haar zit elegant, make-up naturel en een ze draagt een basic wit topje. Goede combi Brit. De hunk naast haar is Isaac Cohen, een model. Heeft hij ook weer z'n 15 minutes of fame. De ware zal hij niet zijn maar een lekkere rebound is nooit weg. Hoe dan ook, hopelijk gaat het weer de goede kant op en kunnen we dit jaar weer een lekker cdtje verwachten van Miss Spears.

Eerste keer, Virgin Mary of Blogging

O my gosh, mijn eigen blogsite en ik heb geen idee wat ik nu moet gaan doen. We zullen het allemaal wel gaan zien. Als alles technisch meezit wordt dit hopelijk een supersite en ga ik jullie helemaal op de hoogte houden van alles celebrity. Dish & Dash, staat voor afzeiken en ophemelen. Verwacht beiden. Lekker roddelen over de It girls and boys, maar ook wat facts die je misschien nog niets wist.

Enjoy!!!